Khabib Nurmagomedov vs. Tony Ferguson

Khabib Nurmagomedov vs.  Tony Ferguson.  Kim kazanacak?

Khabib ve Tony arasındaki kavganın en az 5 kez gerçekleşmesi gerekiyordu. Ancak kafeste her  buluşamadıklarında sporcuları sırayla yaralanmalar takip ediyor.
Ancak 2019'un sonunda Kartalımız ve Tony, mücadeleyi yürütmek için tekrar bir sözleşme imzaladı.

Başarısız dövüşlerin kronolojisi:
İlk kez, bu iki dövüşçünün 2015'te buluşması gerekiyordu, ancak Eagle kaburga yaralandı. Yerine ikinci  turda boğulan Edson geldi . Ardından, 2016'da Ferguson yaralandı ve dövüş iptal edildi. Ve zaten 2017'de Khabib, dövüşten önce feci bir kilo kaybı nedeniyle hastaneye gönderildi.

2018'de Tony yine diz bağını yırtıyor ve bu dizi kesintisiz gibi görünüyor...


Böyle bir kronolojiden sonra kimse aralarında bir savaş olacağına inanmıyordu. Dana White bile bu iki sporcu arasında bir daha asla düello düzenlemeyeceğini söyledi.
Ama yine de 2020'de bu dövüşü organize etmesi gerekecek.
Tony Aralık'ta dövüşmeyi teklif etti ama Khabib bu teklifi görmezden geldi. Resmi olmayan verilere göre, savaş Nisan ayında gerçekleşecek. Umalım ki öyle olsun.

Nurmagomedov neden kaybedebilir?
Bugün Khabib Nurmagomedov hafif sıklet şampiyonu ve Tony bu unvanı çalmak istiyor.
ağırlık sınıfı!Bu konuda o ve Tony aynıdır, ancak Khabib'in önceki kavgalarının tüy sıklet bölümündeki rakipleriyle olduğunu belirtmekte fayda var. Ve Tony'nin tam bir hafifliği var. Khabib için sahada zor olacağı açık.
Hepimizin bildiği gibi Khabib çok sert, bir rauntta rakibini yorabiliyor. Ferguson da aynı yeteneğe sahip, rakibi yoruyor. Sonunda kimin daha dayanıklı olduğunu görmek ilginç olacak.

Ellerin sallanması Tony'nin ana özelliğidir. Khabib'in tüm rakipleri yetersiz kaldı, bu nedenle vuruş yapmak için mesafeyi kapattı. Khabib bunu kullandı ve eşi benzeri olmayan yere gitti  .Ancak Tony ile işe yaramayacak çünkü kolları uzun ve Nurmagomedov'a sorunsuz bir şekilde kolayca ulaşacak.
Ve zihinsel durum bu listeyi tamamlar. Her iki sporcu da galibiyet serisini sürdürüyor. Khabib'in 31 ve Tony'nin 12'si var. Ve herkes bu galibiyet serisini kırmak istemiyor ve sonuna kadar savaşacaklar. 1win ile iyi şanslar !

Yorumlar 0