Zagitova'nın başarısızlığı ve sporcunun sakatlığı

Alina zagitova tramvayı
Görünüşe göre Alina Zagitova'nın siyah bir çizgi olmasa da bir dizi sorunu var.
Eski şampiyon Torino'daki Grand Prix'de sadece 6. oldu. Başlangıçta, Zagitova gümüş talep etti, ancak ücretsiz programda başarısız oldu. Çift akstan başarısız bir düşüş  ve bunun sonucunda yaralanma. Şimdi Aline İtalya'daki gösteri performanslarını kaçıracak gibi görünüyor.
Patenci çok üzgün olduğunu ama yapması gerektiğini söyledi. Atlama çok başarısız oldu ve  daha fazla performans imkansız. Alina hayranlardan özür diledi ve herkese destekleri için teşekkür etti.
Sakatlık kritik değil, sadece bir burkulma ama takımın koçu ve doktoru oynamayı reddetmeye karar verdi.komplikasyonları önlemek için.
Zagitova'nın programının en başından beri yürümediğini belirtmek gerekir. İlk önce, taç basamaklarının bir dökümü, ardından bir  akstan düşüş . Görünüşe göre bu, bükülmeyen sporcuyu kırdı, çünkü daha fazla sıçramayı da sıkmadı.
Alina hiç bu kadar kötü sonuçlar almamıştı: en kötü puanlar ücretsiz programda 125 ve iki programın toplamında 205'tir. Bir ödül için şansı olmadığı açık. Finalde son sırada yer aldı ve mucizevi bir şekilde Torino'ya ulaşan Amerikalı Brady Tennell'in bile kendisini  geçmesine izin verdi.

Spor tahmin edilemez ve acımasızdır. bilinen gerçek.İlya Averbukh bu olayla ilgili olarak bunu böyle dile getirdi. Ama biz Alina'ya inanıyoruz, seyirciler ve hayranlar onu çok seviyor ve onu kesinlikle tekrar podyumda göreceğiz.
Zagitova, tribünlerin desteğine ve sayısız hediyeye rağmen gözyaşlarını tutamadı. Reytinglerin açıklanmasından sonra hemen ayrıldı ve yorum yapmayı reddetti. Antrenör kadrosu da depresif bir durumda sonuçları karşıladı.
İşin garibi, hiçbir şeyin böyle bir sonucu önceden haber vermemesiydi. Alina mükemmel bir fiziksel formda, kısa programda mükemmel bir şekilde paten yaptı ve kendinden emin bir şekilde ödüllü yere gitti. Sonunda cesaretini yakaladığını ve programını mükemmel bir şekilde gösterecek kadar adrenaline sahip olduğunu kendisi belirtti.
Olaydan sonra yorumcular hemen Zagitova'nın önceki gün söylediği sözleri hatırladı. Alina daha sonra tüm spor unvanlarını aldığını ve şimdiki amacının bu olmadığını açıkladı. Şimdi zevk için gerçekleştireceğim  - dedi Zagitova ve şimdi bu kelimelerde birçok kişi olanlardan sonra başka bir anlam gördü. Nesnel olarak konuşursak, Alina, uzun süredir 4. atlayışları döndüren
milli takımdaki meslektaşları  - Alexandra Trusova ve Anna Shcherbakova'ya göre teknikte çok daha düşük. Aynı Alena  Kostornaya ve Elizaveta  Tuktamysheva üçlü bir aks gösteriyor. Zagitova bu konuda uzun süredir geride kalıyor.  Yani belki de bu bir kaza değil, bir kalıptır.
Alina Zagitova devam edebilecek mi? 
Alina ultra-si çalışmayı kesinlikle reddetti. Olympic Channel ile yaptığı röportajda, "Bu sezon kesinlikle değil" dedi. "Dörtlü öğrenmek için önce birkaç kilo vermem gerekiyor."
Evet, Zagitova teknik niteliklerde daha düşük, ancak performansın saflığı nedeniyle yüksek puanlar  alıyor . Ayrıca bir ödül yeri talep edebilir. Kariyerinin sonu hakkında da söylentiler vardı. Artistik patinajda olimpiyat şampiyonu Roman Kostomarov

da bundan bahsetti  . Ne olursa olsun amacına gitmesi gerektiğini söyledi . Sonuçta, herkesin başarısızlıkları ve başarısızlıkları vardır.Ve Alina'nın yapamayacağı dört koyun derisi palto hakkında başka bir şeyden bahsetti. Alena Leonova da yorumlarını bıraktı  Şu anda Alina zor bir durumdan geçiyor ve ona müdahale etmemeniz için sizi affedeceğim. Bu karar onun, ebeveynleri ve koçları olacak” “Kariyerine son verme hakkı var, çünkü olabilecek tüm ödülleri kazandı. Ve kalmak istiyorsa, paten ve paten yapması gerekiyor ”diye ekledi Leonova. Alina şimdi hayatında zor bir dönem geçiriyor. Sadece rakiplerine ayak uyduramıyor. Ayrıca vücudu büyür ve büyür, bu da önemsiz bir faktör değildir.

Ve eğer sakatlığına bakarsanız, Çek Cumhuriyeti'nde gösteri yapıp yapmayacağını söyleyemezsiniz. Zaman gösterecek. 1win ile iyi şanslar !

Yorumlar 0